nyheds-banner

nyheder

Hvad er RPP Powder?Karakteristika af Redispersible Latex Pulver

Detredispergerbart latexpulverprodukt er vandopløseligt redispergerbart pulver, som er opdelt i ethylen/vinylacetat copolymer, vinylacetat/ethylen tert carbonat copolymer, akrylsyre copolymer osv. Pulverklæberen fremstillet efter spraytørring bruger polyvinylalkohol som beskyttende kolloid.Denne form for pulver kan hurtigt redispergeres til lotion efter kontakt med vand.Fordi redispergerbart latexpulver har høj klæbeevne og unikke egenskaber, såsom vandmodstand, bearbejdelighed og varmeisolering, er deres anvendelsesområde ekstremt bredt.

https://www.longouchem.com/adhes-redispersible-polymer-powder-ap1080-in-drymix-mortar-product/
Redispergerbart-pulver-1

Præstationsegenskaber

Den har ekstremt enestående vedhæftningsstyrke, forbedrer mørtlens fleksibilitet og har en lang åbningstid, giver mørtlen fremragende alkalibestandighed, forbedrer vedhæftningen, bøjningsstyrken, vandtætningen, plasticiteten, slidstyrken og bearbejdeligheden af ​​mørtlen.Derudover har den også stærk fleksibilitet i fleksibel revnebestandig mørtel.

RPPAnvendelsesområde

1. Ydervægsisoleringssystem: Limmørtel: Sørg for, at mørtlen klæber væggen godt til EPS-pladen.Forbedre bindingsstyrken.Pudsmørtel: Sikre isoleringssystemets mekaniske styrke, revnemodstand, holdbarhed og slagfasthed.

2. Fliseklæber og fugemasse: Fliseklæber: Giver højstyrkelimning til mørtel, hvilket giver tilstrækkelig fleksibilitet til at belaste de forskellige termiske udvidelseskoefficienter for underlaget og keramiske fliser.Fugespartel: Mørtelens uigennemtrængelighed for at forhindre vandindtrængning.Samtidig har den god vedhæftning til kanterne af keramiske fliser, lav krympehastighed og fleksibilitet.

3. Fliserenovering og træpladepudsningspartel: Forbedre spartelmassens vedhæftnings- og bindestyrke på specielle underlag (såsom keramiske fliser, mosaikker, krydsfiner og andre glatte overflader), hvilket sikrer, at spartelmassen har god fleksibilitet til at belaste ekspansionskoefficienten af underlaget.

4. Indvendig og udvendig vægspartel: Forbedre bindingsstyrken af ​​spartelmassen og sikre, at kittet har en vis fleksibilitet til at afbøde de forskellige ekspansions- og kontraktionsspændinger, der genereres af forskellige basislag.Sørg for, at kittet har god ældningsbestandighed, uigennemtrængelighed og fugtbestandighed.

5. Selvnivellerende gulvmørtel: Sørg for, at mørtlens elasticitetsmodul, bøjningsmodstand og revnemodstand matcher.Forbedre slidstyrken, bindingsstyrken og sammenhængen af ​​mørtel.

6. Interfacemørtel: Forbedre underlagets overfladestyrke og sikre mørtlens vedhæftningsstyrke. 

7. Cementbaseret vandtæt mørtel: Sikrer den vandtætte ydeevne af mørtelbelægningen og har god vedhæftning til basisoverfladen, hvilket forbedrer mørtlens tryk- og bøjningsstyrke.

8. Reparationsmørtel: Sørg for, at mørtlens ekspansionskoefficient svarer til underlagets, og reducer mørtlens elasticitetsmodul.Sørg for, at mørtlen har tilstrækkelig hydrofobicitet, åndbarhed og vedhæftningsstyrke.

9. Murværk og pudsemørtel: Forbedre vandretentionen.Reducer vandtab på porøse underlag.Forbedre enkeltheden af ​​byggeoperationer og forbedre arbejdseffektiviteten.

Redispergerbart polymerpulverFordel

Ingen grund til at opbevare og transportere med vand, hvilket reducerer transportomkostningerne;Lang opbevaringsperiode, anti-frysning, nem at holde;Emballagen er lille i størrelsen, let i vægt og nem at bruge;Det kan blandes med et vandbaseret bindemiddel for at danne en syntetisk harpiks modificeret forblanding.Ved brug skal der kun tilsættes vand, hvilket ikke kun undgår fejl under blanding på stedet, men også forbedrer sikkerheden ved produkthåndtering.


Indlægstid: Okt-08-2023